Кои сме ние

ДиМ Консалтинг ДОО, Друштво за контрола на квалитет, квантитет, надзор и консалтинг, од 2005 година работи согласно мотото:
Толкуваме, креираме и уживаме во градењето на партнерски односи со клиентите, при воведување на функционални стандардизирани приказни засновани на меѓународни стандарди (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BSCI, GDP, GMP, BRC, IFS , ISO 17020, ISO 17025, ISO 13485). 

Наши цели

Партнер на ERCA-European Register of certificated Auditors

ДиМ Консалтинг е партнер на ERCA-European Register of certificated Auditors, за персонална сертификација:

За сите услуги кои ги нуди, ДиМ Консалтинг поседува компетентен персонал.
 

Нашата визија

Движи се по стабилна траекторија, креирај, планирај, едуцирај и отварај нови можности.
Сертификатите ERCA за надворешни водечки аудитори, внатрешните аудитори се глобално признати.